Sposób przygotowania

Sałatę bardzo dokładnie umyć, osuszyć i porwać na małe kawałki, oprószyć solą i skropić sokiem z cytryny. Cebulę posiekać razem ze szczypiorem. Jogurt naturalny wymieszać z chrzanem, oliwą, przyprawić do smaku solą i cukrem. Sałatę i posiekaną cebulkę dymkę włożyć do salaterki, wymieszać z jogurtem i posypać utartym żółtym serem. Podawać jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !