Sposób przygotowania

Jajko ugotować na twardo. Wafle dokładnie posmarować serkiem topionym. Ketchupem narysować kratkę. Oliwki pokroić w kółeczka. Szczypiorek w drobne paseczki. Układać kółeczka i krzyżyki. Na około ozdobić pomidorkiem, jajkiem, ogórkiem, kawałkami serka topionego, natką pietruszki i oliwkami. Wszystko pokroić w kosteczkę lub w plasterki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    rewelacyjny pomysł, można wykorzystać przy serwowaniu dzieciom :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ja je zawsze chrupie na surowo:) ale ładnie wygladaja...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !