Sposób przygotowania

Ser żółty owijamy dokładnie w folie aluminiową i wkładamy do wrzącej wody na około 25 minut. Cebulę obrać pokroić na drobno i podsmażyć na maśle. Pod koniec smażenia dodać oczyszczone i drobno pokrojone pieczarki, doprawić ziołami i przyprawami. Ser odwinąć z foli rozwałkować wałkiem do ciast, rozwałkować tak by kształt przypominał prostokąt, na nim rozsmarować nadzienie. Na koniec zwinąć roladę i odstawić do ostygnięcia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Superko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !