Sposób przygotowania

Papryki dokładnie myjemy, pozbawiamy gniazd nasiennych, kroimy w średnią kostkę. Cebulę obieramy, siekamy w drobną kostkę, dodajemy do papryki. Wlewamy ocet oraz olej, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem, dokładnie mieszamy. Dodajemy pokrojoną w drobną kostkę gorgonzolę i ponownie dokładnie mieszamy. Podajemy na kolację lub jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    kolorowa surówka, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pycha! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ale kolorowa! lubię taka sałatki :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajna taka kolorowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    aż chce się zyć
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pod mój smak.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !