Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Warzywa umyć. Marchew, pietruszkę, seler, cebulę i ziemniaki obrać i pokroić w kostkę (ziemniaki w dużą kostkę). Kapustę obrać z brzydkich liści, wykroić głąb i posiekać. Por obrać, oczyścić z ziemi, nie zapominając o tej w liściach i pokroić w półplasterki.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszna zupa
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo lubię zupy jarzynowe,zwłaszcza tak kolorowo i apetycznie podane.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    pycha, choć przyznaję się, że robię bez cebuli...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie bogate jarzynówki są najsmaczniejsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !