Przepis i sposób przygotowania na: Pierniki
Pieczemy 10 minut w temperaturze 180* C .
Po upieczeniu dekorujemy lukrem zrobionym z cukru pudru, soku z cytryny z dodatkiem barwnika spożywczego.
margaryna | 125 g |
jajko | |
mąka | 3 szklanki |
cukier puder | 1 1/2 szkl |
miód prawdziwy | 200 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 1 łyżka |
cukier puder | 1 szkl |
sok z cytryny | 1-2 łyżki |
barwnik spożywczy | |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: