Sposób przygotowania

Etapy przygotowania
Mąkę wymieszać z cukrem i proszkiem do pieczenia. Dodać rozmącone jajka (o temperaturze pokojowej) i stopioną, ostudzoną margarynę. Wymieszać drewnianą łyżką. Dodać do masy połowę przygotowanych owoców i delikatnie połączyć. Przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Na wierz wysypać resztę owoców i płatki migdałowe. Piec 35 min. w temperaturze 175 stopni. Po ostygnięciu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    szybki placek mniam mniam
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !