Sposób przygotowania

Mleko zagotować. Migdały sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, zemleć i utrzeć z żółtkami, cukrem oraz likierem. Ubijać na parze około 10 minut. Pod koniec gotowania mleka wymieszać całość .

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobra
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    musi być dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Mniam, mniam, mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Mniam, mniam, mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    musze spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    ciekawa zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !