Sposób przygotowania

Schab kroimy i rozbijamy. Posypujemy sola, pieprzem i majerankiem, przekładamy krążkami cebuli i wstawiamy do lodówki na godzine.
Panierujemy w jajku i bułce, smazymy na oleju do zrumienienia z obu stron.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    dobre jest takie schabowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie próbowałam majerankować:) daje tylko sól i pieprz
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !