Sposób przygotowania

W miseczce wymieszać siemię lniane- mielone, soli i pieprzu do smaku, tymianek 2 łyżki, papryki mielonej 3 łyżki.
Mięso, które chcemy panierować zamoczyć w białku, które wcześniej należy lekko ubić, następnie obtoczyć w posypce.
Smaży się lepiej niż na bułce, bo nie chłonie tak tłuszczu:)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    a to ciekawa opcja koniecznie spróbuje przy obiedzie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia47

    Spróbowałam, jednak zrezygnowałam z soli, polecam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !