Sposób przygotowania

Fasolę opłukać , zagotować i odstawić do ostygnięci. Mięso, cebulę kroimy w kostkę i smażymy na oleju, dodajemy kiełbasę i marchewkę pokrojone w półplasterki, smażymy. Następnie przekładamy do garnka z fasolą i gotujemy aż fasola będzie miękka. Dodajemy cienko poszatkowaną kapustę i pokrojone w kostkę ziemniaki, gotujemy 10 minut, dodajemy sparzone, obrane i pokrojone dowolnie pomidory, sok pomidorowy, zmiażdżony czosnek i wszystkie przyprawy. Gotujemy jeszcze 10-15 minut. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    super danie i nie trzeba brudzić wielu garnków
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dobre
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ch?tnie spróbuj?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ?wietna propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie dania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    lubię takie jednogarnkowe dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !