Sposób przygotowania

Por i marchew kroimy w krążki gotujemy w wywarze z kostki rosołowej (ok 1,5 l) 15-20 min. W szklance ciepłej wody rozpuszczamy serki topione ,dodajemy mąkę i śmietanę, mieszamy. Wlewamy do wrzącego wywaru i chwilę gotujemy, cały czas mieszając. doprawiamy do smaku kucharkiem, solą i białym pieprzem.
Do zupy dodajemy odzielnie ugotowany makaron. Zupę można posypać drobno pokrojonym koperkiem.

Komentarze

  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Czy to ma być serek 100g ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszna
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    Tak Heniu 2 serki 100g
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię taką, bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !