Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa i jabłko obieramy i trzemy na tartce.Doprawiamy do smaku solą,cukrem,skrapiamy oliwą z olwek.Super do ryby.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię taką:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ja też bardzo lubię!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniaamm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniaamm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    oj tak, do rybki pasuje idealnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    te? tak? robi?. Smaczno?ci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fantastyczna , też taką robię tylko wole nie dawać cebuli
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała i delikatna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !