Składniki:
pierś z indyka | 35 dag |
ogórek szklarniowy | 1 |
rzodkiewki | 5 |
ogórki kiszone | 2 |
papryka zielona | 1 |
cebula czerwona | 1 |
kukurydza | 1 puszka |
natka pietruszki | |
orzechy włoskie | 1 garść |
jogurt naturalny | 1 szklanka |
pieprz | |
cukier | |
sól |
pierś z indyka | 35 dag |
ogórek szklarniowy | 1 |
rzodkiewki | 5 |
ogórki kiszone | 2 |
papryka zielona | 1 |
cebula czerwona | 1 |
kukurydza | 1 puszka |
natka pietruszki | |
orzechy włoskie | 1 garść |
jogurt naturalny | 1 szklanka |
pieprz | |
cukier | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: