Składniki:
wątróbka | 30 dag |
seler | 1/2 |
wywar mięsny | 1,5 litra |
marchewka | 2 |
pietruszka | 1 |
cebula | 1 |
mąka | 10 dag |
natka pietruszki | |
masło | 10 dag |
śmietana | 1 szklanka |
pieprz | |
sól |
wątróbka | 30 dag |
seler | 1/2 |
wywar mięsny | 1,5 litra |
marchewka | 2 |
pietruszka | 1 |
cebula | 1 |
mąka | 10 dag |
natka pietruszki | |
masło | 10 dag |
śmietana | 1 szklanka |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: