Składniki:
ciasto francuskie | 2 op |
Bulion grzybowy | 3 szt |
drobno posiekana szalotk | 1 szt |
por | 1 szt |
marchew | 3 szt |
seler | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
żółtko jajek | 1 szt |
filet z dorsza | 40 dag |
wermut | 20 ml |
grzyby suszone | 1 op |
ciasto francuskie | 2 op |
Bulion grzybowy | 3 szt |
drobno posiekana szalotk | 1 szt |
por | 1 szt |
marchew | 3 szt |
seler | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
żółtko jajek | 1 szt |
filet z dorsza | 40 dag |
wermut | 20 ml |
grzyby suszone | 1 op |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: