Sposób przygotowania

Ciasto: Margarynę i szklankę wody zagotuj. Zdejmij z ognia, wsyp mąkę, połącz. Ucieraj, podgrzewając ok. 5 min. Ostudź. Dodaj jajka i proszek do pieczenia, zmiksuj. Ciasto rozsmaruj na dwóch blaszkach. Piecz ok. 10 min. w 230oC. Zmniejsz do 180oC, piecz 30 min.
Krem: Budynie ugotuj wg przepisu na opakowaniu, ostudź. Margarynę utrzyj z cukrem pudrem, dodając budyń. Jeden placek posmaruj masą krówkową i kremem, przykryj drugim plackiem. Wierzch ciasta posmaruj masą krówkową.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta41

    Przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Świetne:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !