Sposób przygotowania

Odkrajamy skórki z kromek chleba tostowego, a w czterech z nich wycinamy otwory za pomocą szklanki. Cztery całe tosty smarujemy masłem i na wierzch każdego kładziemy tosty z wyciętymi otworami. Do każdego tostu wbijamy jajko. Dodajemy szczyptę soli i posypujemy startym żółtym serem. Piec w 180 st. C przez ok. 5 minut.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dobre napewno
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    też tak myślę, smaczne zapewne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jadłam takie sa super ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jakos jak jajka to nie grzyby
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !