Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Drożdże rozpuszczamy z cukrem, dodajemy do nich ciepłe mleko, 4 łyżki mąki i namoczony, a następnie odciśnięty chleb - mieszamy i odstawiamy na 15 minut do wyrośnięcie. W tym czasie ziarna słonecznika prażymy na suchej patelni, do czasu aż się zrumienią i zaczną pachnięć.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszniutki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    piękny:) az mozna by go zjesc
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    fajnosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super domowy chlebuś

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !