Sposób przygotowania

Miód mieszamy z oliwą i octem winnym, doprawiamy solą i pieprzem. Kacze piersi zalewamy marynatą i wstawiamy do lodówki na 24 godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    warta wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ciekawe jaki będzie efekt końcowy oby tak dobry jak marynata
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pacpaw, efekt końcowy był rewelacyjny :) Upieczone w tej marynacie piersi podałam w dwóch wersjach: jedną w sosie śmietanowym z kurkami, a drugą z żurawiną- obie były pyszne i mój Mąż, który kaczki nie lubi, zasmucił się, że już się skończyła i zapytał kiedy znowu zrobię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !