Sposób przygotowania

Por kroimy w półpaski i sparzamy. Pekińską drobno szatkujemy. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kawałki. Wszystkie składniki łączymy i solimy do smaku. Dodajemy majonez, posypujemy cukrem i mieszamy. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    prosta i...dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    zdrowa i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    doskonała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszna
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !