Sposób przygotowania

Do przygotowanego wcześniej wywaru rosołowego dodajemy po koeli ziemniaki i po jakimś czasie utarte ogórki. Na samym końcu dodajemy śmietankę i posypujemy koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    mniam, teraz muszę taką ugotować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    mniam, teraz muszę taką ugotować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Mmmm.. pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo lubię takie kwasiurki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję, to ulubiona zupka moich dzieci
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    cieszę się, że się podoba
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    oj już dawno nie robiłam, trzeba to zmienić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    apetyczne i pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !