Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy i kroimy w paski. Smażymy je na maśle .Cebulę obieramy kroimy w pióra smażymy na maśle solimy podlewamy wodą ,żeby się udusiła.Na odzielnej patelni podsmażamy pokrojoną pierś z kurczaka posypujemy ją papryką słodką i przyprawą uniwersalną smażymy .Na osobnej patelni podsmażamy bez tłuszczu pokrojoną kiełbasę .Wszystkie składniki łączymy w garnku mieszamy .Dodajemy przecier podlewamy wodą -dusimy .Doprawiamy sola pieprzem do smaku .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    jeszcze nie jadłam, musi być dobry :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    apetyczny ten bigosik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry bigos
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    cóż za piękne kolory
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetny pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    smakowity pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !