Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Liście bazylii dokładnie płuczemy i drobno siekamy. Dodajemy do koncentratu pomidorowego wraz z cukrem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ciasto rozwałkowujemy i smarujemy przygotowaną pastą.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Robiłam ostatnio, ale na słodko. Ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Zapowiadają się bardzo smakowicie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Narobiłaś mi apetytu:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    super !
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nic dodać nic ująć tylko zjeść :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ekstra pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !