Sposób przygotowania

Mięso posypać kucharkiem i zostawić w lodówce na godzinę.Następnie obsmażyć na gorącym oleju z każdej strony.Przełożyć do naczynia i piec w piekarniku nagrzanym do 180 st około 1 godz..Można spożywać na ciepło jako pieczeń lub na zimno do pieczywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    oj chyba się skuszę na takiego indyka
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne mięsko,,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetna sprawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !