Sposób przygotowania

Pieczrki oczyścić ,pokroić nóżki w drobną kostkę,a kapelusze odłożyć.Cebulę także pokroić w kostkę.Na rozgrzanym tłuszczu podsmażyć pieczarki i cebulę.Doprawić solą i pieprzem i ostudzić.Natkę pietruszki posiekać ,białko ubić na sztywno.Do masy grzybowej dodać białko,starty ser i natkę pietruszki.Kapelusze pieczarek napełnić farszem i zapiec ok 10 min.w piekarniku w temp 220st.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pomyslowe
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !