Sposób przygotowania

W wodzie rozpuszczamy kostkę bulionową i gotujemy. Do tego dodajemy obrane marchewki, pietruszkę, seler oraz por. Ze szczawiu urywamy ogonki i kroimy w drobne kawałki. Szczaw oraz obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki dodajemy do zupy.
Zupę zagęszczamy mąką. Zupę doprawiamy pieprzem i solą. Zupę gotujemy jeszcze przez chwilę razem, a później nalewamy do talerzy. Smacznego;)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    smaczna
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    bardzo dobra :D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !