Sposób przygotowania

Buraki obrać i pokroić w plastry, włoszczyznę obrać i pokroić dowolnie, zalać 2 litrami osolonej wody z dodatkiem łyżeczki masła i gotować do miękkości. Odcedzić. Do otrzymanego wywaru dodać kwas burakowy, roztarty czosnek, wywar z grzybów, sól, cukier i pieprz do smaku. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetycznie wyglada, jaki ladny kolor
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepis na czasie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny na Wigilię i nie tylko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    to ja poproszę porcyjkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam barszcz.
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    achhhh ale narobiłam sobie smaka:)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    achhhh ale narobiłam sobie smaka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !