Sposób przygotowania

Marchewkę pokroić w kostkę a ziemniaki i pora na plasterki , cebulę w piórka , na patelni rozgrzać masło i podsmażyć warzywa , potem zalać wodą 1 litr i gotować przez 35 minut a w tym czasie gotować łazanki i zahartuj zimną wodą , pomidory sparz wrzątkiem , usuń pestki pokrój na kawałki i dodaj do zupy , tak samo odsącz fasole i też dodaj do zupy , dopraw do smaku i wrzuć łazanki wymieszaj i podgrzej , na koniec jak już rozlejemy na talerze to posypmy świeżą pachnącą natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supoer
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supoer
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !