Sposób przygotowania

Cukinię kroimy na półplasterki a marchewkę i selera na plastry , obieramy ziemniaki i kroimy na nie duże kawałki . Wszystkie warzywa wraz z fasolką wrzucamy do garnka i gotujemy 10 minut w litrze wody. Dodaj makaron i gotuj przez kolejne 10 minut , dopraw do smaku , w tym czasie przygotuj pesto , parmezan już starty wsyp do miseczki dodaj posiekane listki bazylii , czosnek przetarty przez praskę a orzeszki rozgnieść w możdzierzu . Wszystkie składniki wrzuć do blendera , wlej oliwę i zmiksuj . Zupę rozlej a na wierzchu połóż po łyżce pesto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !