Sposób przygotowania

Umyć skrzydełka, wrzucić je do wrzącej wody i gotować przez ok 10 min. (wywar zszumować). Do wywaru dodać kostkę rosołową a następnie wrzucić również obrane i pokrojone warzywa: marchewki, ziemniaki, cebulę, por i drobno pokrojoną kapustę. całość doprawić solą i pieprzem. Gotować do czasu, aż warzywa zmiękną. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam,pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    U nas to jest parzycha. Najlepiej smakuje z młodej kapusty :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    kapuśniak nawet nie dawno robiłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    mniaaam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taki robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszny kapuśniaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Taki kapuśniaczek lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !