Sposób przygotowania

Filety z kurczaka umyć, osuszyć w papierowym ręczniku, natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą, pieprzem. Odłożyć do lodówki na 1 godzinę, Następnie mięso usmażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Usmażone mięso ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posypać utartym na tarce o średnich oczkach żółtym serem, włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiec do momentu, aż ser się rozpuści.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetne mięsko
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowicie wygląda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dodi

    zjadłabym z chęcią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !