Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonym wrzątku. Warzywa przesmażamy na oleju tak aby zmiękły,osobno na drugiej patelni podsmażamy pokrojonego na kawałki fileta posypanego przyprawą grill klasyczny,po usmażeniu dodajemy mięso do warzyw. Gdy warzywa zmiękną dodajemy do nich śmietanę i chwilkę jeszcze dusimy po czym wylewamy na ugotowany ryż.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    lubię takie warzywka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    ze śmietaną takich warzyw nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    ciekawa inspiracja:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    cz?sto to jadam :) u mnie w domu ka?dy to lubi :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Kolorowo wygląda.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !