Sposób przygotowania

Marchewkę i pietruszkę obrać, pokroić w krążki, włożyć do garnka, wlać 2,5 l wody i gotować na małym ogniu. Cebulę upiec nad płomieniem, rybę umyć, pokroić na kawałki, połączyć z warzywami. Pomidory i paprykę pokroić w słupki, dodać do wywaru i wszystko razem gotować około 20 minut. Zupę przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    taka najlepsza, bez zbędnych dodatków
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !