Sposób przygotowania

Panierkę przygotowujemy jako wymieszane wszystkie zioła- rozmaryn, tymianek, papryka, i sól, pieprz. Filet z kurczaka dzielimy na 4 części, każdą z nich obtaczamy w przygotowanej panierce. Wkładamy do wkładu do gotowania na parze, ja wkład smaruje zawsze oliwą, aby mięso nie przywierało. Gotujemy, aż do uzyskania miękkości mięsa- ok 30 min. na ok. 10 minut przed wyjęciem kurczaka włożyć do niego 2 ząbki czosnku pokrojone w talarki. Dodaję z ósemkami ziemniaków, pieczonymi w ziołach w piekarniku:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczny
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetny pomysł!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    superowy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !