Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Matiasy zalewamy zimną wodą i moczymy przez 4 godziny, płuczemy, a następnie kroimy w około 2 cm kawałki. Zalewamy kilkoma łyżkami oleju, dokładnie mieszamy i wkładamy na noc do lodówki.


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam śledzie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przymierzam się do zrobienia śledzika z olejem lnianym. Podobno smakuję wybornie
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oj tak, śledzik z lnianym olejem jest pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Moja mama też tak robi. Uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !