Sposób przygotowania

Kurki po umyciu gotujemy w bulionie wraz z liśćmi laurowymi i pieprzem. Żelatynę po uprzednim namoczeniu rozpuszczamy w bulionie. Po sparzeniu liści pora gorącą wodą wykładamy nimi foremkę i zalewamy bulionem z grzybami. Po ostygnięciu wstawiamy do lodówki, by galaretka stężała. Gotowe!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !