Sposób przygotowania

Do bulionu wrzucamy pokrojone ziemniaki i kiełbasę- gotujemy aż ziemniaki prawie będą miękkie.
Wtedy dodajemy posiekaną kapustę i znów gotujemy jeszcze kilka minut.
Z masła i mąki robimy zasmażkę- dodajemy do zupy- doprowadzamy do wrzenia.
Przyprawiamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    W sam razn na chłodny dzień :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    jedna z ulubionych zup
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !