Sposób przygotowania

Krewetki umyć, usmazyć na oleju z przyprawą do ryb, solą, pieprzem, papryką ostrą i ziarnami sezamu. Bagietkę przeciąć wzdłuż, a potem na kilka małych kawałków, posmarowac cienko masłem. Na wierzch położyć usmażone krewetki, polać sosem czosnkowym (kupuje gotowy w słoiczku) i zapiec ok.2 min. w mikrofalówce. Inspiracją do tego przepisu stały się \"Krewetkowe serca z masłem waniliowym\" Pacpawa :)

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wyglądają smakowicie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    nie moge się przekonać do krewetek, ale wyglądają zachęcająco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !