Sposób przygotowania

Margarynę z cukrem ucieramy na średnich obrotach do białości i dodajemy po jednym jajku, cukier waniliowy, serek, sok z jednej cytryny oraz mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia. Dobrze jeśli wylejemy ciasto do odpowiedniej formy, specjalnie przeznaczonej do pieczenia babek. Uprzednio formę posmarować delikatnie tłuszczem i podsypać lekko bułka tartą. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec okolo 30 - 40 min. w temp. 190 - 200°C. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Luki

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !