Przepis i sposób przygotowania na: Bananowe muffinki z cynamonową skorupką
Kroki postępowania
W dużej misce wymieszać przesianą mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. W osobnej misce wymieszać trzepaczką jajko z mlekiem, olejem i miodem.
mąka | 15 dag |
cukier | 10 dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | szczypta |
jajko | 1 |
mleko | 125 ml |
olej słonecznikowy | 3 łyżki |
płynny miód | 2 łyżki |
POSYPKA | |
cukier | 1 łyżka |
cynamon | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: