Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z KAPUSTY I ŻURAWINY
W SZKLANCE ROZMIESZAĆ SOK Z 1/4 CYTRYNY, 2 ŁYŻKI OLIWY Z OLIWEK I ZIOŁA DO SAŁATEK.
ZALEWAMY POSIEKANE SKŁADNIKI I SAŁATKA GOTOWA:)
PODAJĘ Z PIECZONYM MIĘSKIEM I ZIEMNIACZKAMI.
kapusta kiszona | 25 dag |
gruszki | 1 szt |
cebula czerwona | 1/4 szt |
orzechy włoskie | 20 szt |
żurawina | 15 szt |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 2 łyżki |
cytrynka | 1/4 szt |
zioła do sałatek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: