Sposób przygotowania

Mięso mielone podduszamy na wioku, po około 8 minutach dodajemy pokrojone w kostkę obrane pieczarki i podduszamy, papryczkę chilii kroimy w kostkę. Dodajemy przyprawy- pieprz, sól, red grill . Dodajemy ugotowany ryz. Wszystko ze sobą mieszamy.


Farsz dobry do nalesnikó, frytek, do faszerowania pomidorów, papryki, pieczarek i na pizze.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !