Sposób przygotowania

Na rozgrzanym oleju podsmażamy pokrojoną wątróbkę- po kilku minutach dodajemy posiekaną cebulę, czosnek, a po chwili także pieczarki- smażymy kilka minut.
Całość zalewamy 2 szklankami bulionu ( możę być przygotowany z kostki) - dusimy wszystko 10-15 minut.
Po tym czasie zagęszczamy potrawę mąką rozpuszczoną w niewielkiej ilości wody.
Gotujemy jeszcze chwilkę- przyprawiamy.
Podajemy z posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Wygląda bardzo apetycznie, ciekawe czy moje anty wątróbki się na skuszą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    dawno nie jadłam wątróbki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    gulasz wątróbki, ciekawy smak
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    nie robiłem gulaszu z wątróbki,na pewno pyszny !
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    rewelacyjny!
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetny...pierwsza klasa:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszny!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wygląda smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ależ on apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Pyszne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam gulasze :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !