Sposób przygotowania

boczek myjemy osuszamy nacieramy kucharkiem, pieprzem i sporą ilością estragonu. zostawiamy w lodówce na całą noc. Pieczemy w piekarniku około 1,5 godziny. Przepyszny na zimno.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mimo tłuszczyku bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    boczuś jest pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczny, ale bardzo kaloryczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    mój mąż w pełni zadowolony z tego przysmaku
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    podobno zakazany owoc smakuje najlepiej ..... ja mam podobnie z boczkiem, uwielbiam taki boczuś a mam zabronione...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !