Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem i jajkami,dodać mąkę,proszek do pieczenia i mleko.Następnie dodać startą skórkę cytrynową i rodzynki.Składniki dobrze wymieszać.Piec w formie do babki w temp.200st przez ok 70 min

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    o babka cytrynowa, z checia bym ja zjadł, kawałeczek taki:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam babki, zwłaszcza cytrynową :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !