Sposób przygotowania

Do naczynia wsypać kaszę kuskus, zalać wrzącą wodą wymieszaną z syropem z brzoskwiń (wlać tyle wody aby płynu było 1 cm ponad powierzchnią kaszy) Po 20 minutach zamieszać i ostudzić. Mandarynki pokroić w kostkę, truskawki umyć, oczyścić z szypułek. Owoce wsypać do kaszy i delikatnie wymieszać, przełożyć do pucharków. Jogurt wymieszać z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i cynamonem. Przed podaniem kaszkę polać jogurtem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny taki deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !