Sposób przygotowania

Otrzeć skórkę z cytryn,wycisnąć sok.Żelatynę namoczyć w zimnej wodzie.Żółtka,skórkę i cukier utzeć na puszystą masę.Wino podgrzać,rozpuścić w nim żelatynę.Dodać do kremu.Wlać sok z cytryn i wymieszać z kremem.wstawić do lodowkiUbić pianą z białek i śmietankę.Gdy krem zacznie się ścinać,domieszać do niego ubitą śmietanę i pianę i przełozyć do pucharków.Schłodzić.Udekorować listkami świerzej mięty

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    pychotka
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    cos pysznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !