Składniki:
ciasto francuskie | 1 szt |
pieczarki | 40 dek |
mięso gotowane | 50 dek |
jajko | 2 szt |
natka pietruszki | 1 pęczek |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
por (biała część) | 1 szt |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
ciasto francuskie | 1 szt |
pieczarki | 40 dek |
mięso gotowane | 50 dek |
jajko | 2 szt |
natka pietruszki | 1 pęczek |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
por (biała część) | 1 szt |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: