Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

kupujemy, prosto z krzaka swieze opuncje, albo z marketu....


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jeśli ktoś już zdobędzie opuncję, nie może tego przepisu przegapić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    bardzo lubię opuncję na surowo, ale nigdy nie miałam większej ilości, aby przerobić na przetwory ;) a kilogram, to sama zjadłam... w dwa dni... ;) a kolejne dwa leczyłam ręce z kolców... haha ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !